Hétköznapokon 16-17 óra között hívható, egyébként pedig használja a kapcsolat gombot!
+36 30 12X XXXX
+36 30 126 1556
visszér ultrahang vizsgálat
visszér ultrahang vizsgálat

A látható visszereknek vannak nem látható kapcsolataik egymással és összeköttetéseik a mélyvénákhoz. Ezek az összeköttetések jelenthetik gyakran a kiújulás forrásait és ezeket az ultrahang vizsgálat láthatja.

Kutatási eredmények azt mutatják, hogy sokkal jobbak a közvetlen műtét utáni és a hosszabb távú eredmények, ha pontosan látja a sebész a műtét előtt, hogy mit is kell csinálnia.

Az alsóvégtagi vénás duplex ultrahang vizsgálaton nem mindenki érti ugyanazt. Ha beküldik a szakrendelőbe, hogy csináljanak egy vénás ultrahang vizsgálatot, akkor Ön fog kapni egy leletet, hogy nincs mélyvénás trombózisa. 

Sebészeknek az a fontos, hogy a műtétre kerülő bőr alatti visszértágulat milyen (tágasság mértéke, annak változása, fal minősége, elzáródottság, szűkület, stb.), és a nem is tapintható forrás erekkel hol kapcsolódik. 

A kiújulás egyik gyakori oka, hogy kettős ér van ott, ahol rendszerint csak egy szokott lenni. Szokatlan lehet az adott ér lefutása, ilyenkor a nem látható és nem is tapintható rész bent maradhat. Előfordul, hogy nem is ott van a visszértágulat forrása, ahol általában lenni szokott, hanem egy másik, nem tapintható, ritka forrása van.

Annak a sebésznek, aki visszérműtétet végez magának kell ultrahanggal részletesen megvizsgálni azt, amire kíváncsi, amit ő operálni fog.

Lehel Doktor már Dunaharasztiban is rendel!