Hétköznapokon 16-17 óra között hívható, egyébként pedig használja a kapcsolat gombot!
+36 30 12X XXXX
+36 30 126 1556

A Presidentist Implantológiai és Kutató Központ vezető szájsebésze, Dr Heintz Renáta tegnap 1,5 órás webináriumon ismertette, a Straumann cég meghívására, teljes fogsor pótlás rehabilitációjában elért világviszonylatban is kiemelkedő eredményeit.

Külföldi kutatókkal közösen kidolgozott, a teljes fogsor rehabilitáció legmagasabb esztétikai igényeit kielégítő, módszerének lényege a beteg arcának és állcsontjának anatómiai egyéni sajátosságait figyelembe vevő fogpótlás, hajszál pontos, digitális fogászati rendszer segítségével történő megtervezése.

A CT vizsgálaton alapuló digitális fogászati rendszerrel elkészített tervnek megfelelően kerül sor a fogágy magasságának műtéttel történő kialakítására. Csak ezek után történik meg a szükséges terhelést elviselését biztosító számú és helyzetű fogászati implantátum behelyezése. Az implantátumok fogágyba történő beépülése után a legmodernebb esztétikai igényeket kielégítő technikával készült protetikai fogpótlás kerül rögzítésre.

Dr Heintz Renáta, a Persidentist Implantológiai és Kutató Centrum vezetője perzentációjában kiemelte, hogy csak a beteg arcának egyéni anatómiai sajátosságait figyelembe vevő, CT vizsgálaton alapuló, speciális digitális fogászati tervezési rendszer tudja biztosítani a fogatlan állcsontba beépített fogpótlás ideális helyzetét. Enélkül a legigényesebb technikával történő fogászati implantáció esztétikai eredménye sem garantálható 100 százalékban.

Az érdeklődő szakemberek számára Dr Heintz Renáta video prezentáción mutatta be a Presidentist Implantológiai és Kutató Központban elvégzett, fogsor rehabilitációs digitális tervezésen alapuló, műtéti sorozatot.

A 90 perces, csúcstechnológiákat felvonultató előadás az esztétikai eredményeknek, a fogsor rehabilitációra szoruló betegek műtét előtti és utáni fényképeinek bemutatásával zárult.

Lehel Doktor már Dunaharasztiban is rendel!